Eli Wallach

Eli Wallach
Povolání: herec

počet fanoušků

40

Národnost: americká
Datum narození: 07. 12. 1915
 

Filmografie:

2008 New Yorku, miluji Tě! New Yorku, miluji Tě! Abe
2006 Skandál Skandál
2006 Prázdniny Prázdniny
2003 Tajemná řeka Tajemná řeka
2000 Rabín, kněz a krásná blondýna Rabín, kněz a krásná blondýna
1996 Spiklenci Spiklenci
1995 Jedna navíc Jedna navíc Sheldon Dodge
1992 Noc a město Noc a město Peck
1992 Šéf Šéf
1991 Článek 99 Článek 99 Sam Abrams
1990 Dva Jakeové Dva Jakeové Cotton Weinberger
1990 Kmotr III Kmotr III Don Altobello
1987 Bláznivá Bláznivá dr. Herbert A. Morrison
1986 Tough guys Tough guys
1981 Salamandr Salamandr
1980 Lovec Lovec Ritchie Blumenthal
1979 Zimní zabíjení Zimní zabíjení
1978 Aréna Aréna muž s olejem
1977 Sentinel Sentinel
1977 Hlubina Hlubina Adam Coffin
1977 Domino Domino General Reser
1975 Napřed střílej, pak se ptej Napřed střílej, pak se ptej šerif Edward Gideon / aka Black Jack
1969 Velký šéf Velký šéf
1969 Mackennovo zlato Mackennovo zlato Ben Baker
1968 Trumfové eso Trumfové eso
1966 Hodný, zlý a ošklivý Hodný, zlý a ošklivý Tuco
1965 Čingischán Čingischán šach
1965 Lord Jim Lord Jim generál
1963 Vítězové Vítězové
1961 Mustangové Mustangové Guido
1960 Sedm statečných Sedm statečných
Přidejte se k nám