Elijah Wood

Elijah Wood
Povolání: herec

38

Počet fanoušků

Rodné jméno: Elijah Jordan Wood
Národnost: americká
Datum narození: 28. 01. 1981
 

Filmografie

2008 The Oxford Murders The Oxford Murders
2007 Day zero Day zero Aaron Feller
2006 Bobby Bobby William
2006 Paříži, miluji Tě Paříži, miluji Tě Turista
2005 Naprosto osvětleno Naprosto osvětleno Jonathan Safran Foer
2005 Pán Fanoušků: Společníci prstenu Pán Fanoušků: Společníci prstenu
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Hooligans Hooligans Matt Buckner
2004 Věčný svit neposkvrněné mysli Věčný svit neposkvrněné mysli
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Spy Kids 3-D: Game Over
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Frodo Pytlík
2002 Prach a popel Prach a popel
2002 Sladkých sedmnáct Sladkých sedmnáct
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Frodo Pytlík
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Frodo Pytlík
2000 Řetěz bláznů Řetěz bláznů
1999 Černá a bílá Černá a bílá Wren
1997 Oliver Twist Oliver Twist Dodger
1997 Ledová bouře Ledová bouře Mikey Carver
1996 Delfín Filip Delfín Filip Sandy
1994 Strom snů Strom snů
1993 Dobrodružství Hucka Finna Dobrodružství Hucka Finna Huck Finn
1992 Navždy mladý / Věčně mladý Navždy mladý / Věčně mladý
1992 Radio Flajer Radio Flajer
1991 Prázdniny v ráji Prázdniny v ráji
1989 Návrat do budoucnosti II Návrat do budoucnosti II chlapec u videohry