Eman Fiala

Eman Fiala
Povolání: herec

138

Počet fanoušků

Rodné jméno: Emanuel Fiala
Národnost: česká
Datum narození: 15. 04. 1899
 

Filmografie

1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Volejte Martina Volejte Martina
1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera pianista
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději Antonín
1962 Anička jde do školy Anička jde do školy školník
1962 Život bez kytary Život bez kytary
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa výčepní
1961 Pohádka o staré tramvaji Pohádka o staré tramvaji
1961 Florián Florián strýc Vonásek
1961 Hledá se táta Hledá se táta vrátný
1961 Malý Bobeš Malý Bobeš Heršl
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1960 Srpnová neděle Srpnová neděle
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1960 Ledoví muži Ledoví muži Kabrhel
1959 Pět z milionu Pět z milionu Martin
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi vrátný
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola klarinetista
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - strážník
1958 Kasaři Kasaři Kilián
1958 Hry a sny Hry a sny lampář
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih Strouhal
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra hlídač parkoviště na Hubertusu
1957 Škola otců Škola otců
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Synové hor Synové hor
1956 Muž v povětří Muž v povětří Máca
1956 Labakan Labakan Mustafa
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem komorník
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk vězeň
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Kam s ním? Kam s ním? zahradník
1955 Obušku, z pytle ven! Obušku, z pytle ven! šumař
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Truneček
1953 Měsíc nad řekou Měsíc nad řekou Pečárka
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk kantor
1952 Mladá léta Mladá léta katecheta Holub
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství Šejba
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1951 Štika v rybníce Štika v rybníce
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Janez Subič
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 Karhanova parta Karhanova parta Zuklín
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem fotograf
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1948 Léto Léto listonoš
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš David Kníže
1947 Polibek ze stadionu Polibek ze stadionu
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví kapelník
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1947 Parohy Parohy drogista
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář dráb
1946 Lavina Lavina opilec ve výčepu
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Paklíč Paklíč zloděj
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1943 Bláhový sen Bláhový sen filmový herec v roli posla
1943 Žíznivé mládí Žíznivé mládí
1942 Host do domu Host do domu číšník
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová tkadlec
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani trhovec se šátky
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1942 Karel a já Karel a já rybář
1941 Rukavička Rukavička
1941 Hotel Modrá hvězda Hotel Modrá hvězda konferenciér a dirigent
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1940 Maskovaná milenka Maskovaná milenka Artur, naskovaný muž na plese
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška Omelka
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové dirigent
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Druhá směna Druhá směna Obešlo
1940 Pelikán má alibi Pelikán má alibi vetešník
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace loupežník
1939 Kdybych byl tátou Kdybych byl tátou agent autotovárny
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán holič
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1939 Dívka v modrém Dívka v modrém profesor
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1938 Ideál septimy Ideál septimy Viktor
1938 Lucerna Lucerna vodník Michal
1938 V pokušení V pokušení
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou holič Palma
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí
1937 Batalion Batalion pianista Lojzík Chrastil
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe učitel
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara pianista
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata maďarský voják
1937 Filosofská historie Filosofská historie domácí učitel
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni
1937 Lidé pod horami Lidé pod horami tulák Dobropil
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra skladatel
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci
1934 Pozdní máj Pozdní máj
1934 Hrdinný kapitán Korkorán Hrdinný kapitán Korkorán Vojta
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek
1933 Dům na předměstí Dům na předměstí pan Gustav
1933 Revizor Revizor
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne!
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese fotograf
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk sebevrah
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra listonoš
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek partner zpěvačky
1930 Fidlovačka Fidlovačka
1929 Takový je život Takový je život
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch Josífek
1927 Batalion Batalion souchotinář Eda