Emília Vášáryová

Emília Vášáryová
Povolání: herec

46

Počet fanoušků

Rodné jméno: Emília Vášáryová
Národnost: slovenská
Datum narození: 18. 05. 1942
 

Filmografie

2008 Nestyda Nestyda zpěvačka Nora
2007 Václav Václav
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále paní Rajská
2006 Kráska v nesnázích Kráska v nesnázích Líba Čmolíková
2004 Horem pádem Horem pádem Věra Horecká
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2002 Andělská tvář Andělská tvář Collierová
2001 Kruh Kruh babička
1999 Návrat ztraceného ráje Návrat ztraceného ráje starostka
1998 Pelíšky Pelíšky Krausová
1997 Orbis Pictus Orbis Pictus matka
1997 Modré z nebe Modré z nebe Marta
1987 Paví pírko Paví pírko královna
1981 Plavčík a Vratko / Tři zlaté vlasy děda Vševěda Plavčík a Vratko / Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1977 Advokátka Advokátka dr. Anna Javorská
1974 Prípad krásnej nerestnice Prípad krásnej nerestnice
1974 Deň, ktorý neumrie Deň, ktorý neumrie Anka
1973 Putovanie do San Jaga Putovanie do San Jaga
1972 Červené víno Červené víno Krystýna Habždová
1970 Medená veža Medená veža Saška
1968 Balada o siedmich obesených Balada o siedmich obesených Musia
1967 Drak sa vracia Drak sa vracia Eva
1966 Majster kat Majster kat Agajka
1966 Živý bič Živý bič
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Nina
1965 Odhalenie Alžbety Báthoryčky Odhalenie Alžbety Báthoryčky Magda
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika Lenka
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour Diana
1962 Polnočná omša Polnočná omša
1960 Na pochode sa vždy nespieva Na pochode sa vždy nespieva Elena