Emilie Hráská

Emilie Hráská
Povolání: herec

12

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 05. 1900
 

Filmografie

1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce teta Rozára
1959 Probuzení Probuzení
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí vesničanka
1952 Anna proletářka Anna proletářka žena s kokrhelem
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš panská u Bobiny
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace Lásková
1939 Kdybych byl tátou Kdybych byl tátou svědkyně výbuchu
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán uklízečka
1939 Příklady táhnou Příklady táhnou