Eric Roberts

Eric Roberts
Povolání: herec

49

Počet fanoušků

Rodné jméno: Eric Anthony Roberts
Národnost: americká
Datum narození: 18. 04. 1956
 

Filmografie

2008 Temný rytíř Temný rytíř
2006 Průvodce k rozpoznání tvých svatých Průvodce k rozpoznání tvých svatých
2006 DOA: Na život a na smrt DOA: Na život a na smrt Donovan
2006 Síla diamantů Síla diamantů
2006 Lady XXL Lady XXL Robert Myer
2004 Záhada v Graves End Záhada v Graves End
2004 Šílenej biják Šílenej biják Maximus Powers
2004 Poslední výstřel Poslední výstřel
2003 Policajti na baterky Policajti na baterky
2002 Šňup Šňup
2001 Mafie Mafie
2001 Let 534 v ohrožení Let 534 v ohrožení prvý dôstojník Mike Hogan
2001 Ještěři Ještěři šerif Jim Tanner
2000 Milosrdné ulice Milosrdné ulice Rome
2000 Bludný Holanďan / Ledové sochy Bludný Holanďan / Ledové sochy
2000 Bez alibi Bez alibi
2000 Závod s časem Závod s časem
2000 Královská garda Královská garda Augustus Talbert
2000 Falešný únos Falešný únos Náhradník
1999 Lansky Lansky
1999 Očistec Očistec Blackjack Britton
1999 Nebeský oheň Nebeský oheň Dean McConnell
1998 Proroctví Proroctví
1997 Odysea Odysea Eurymachus
1997 Atentát Atentát
1996 Chladnokrevně Chladnokrevně Perry Smith
1995 Nebeští vězni Nebeští vězni Bubba Rosque
1995 Poslední večírek Poslední večírek
1995 Špatná společnost Špatná společnost
1994 Dlouhý pád Dlouhý pád Grant Orion
1994 Specialista Specialista
1993 Láska, podvod a loupež Láska, podvod a loupež Reno Adams
1993 Karate Tiger 6. Karate Tiger 6.
1993 Plavba Plavba
1992 Mrazivá vášeň Mrazivá vášeň Jimmy Evans
1991 Tajemství meče Tajemství meče
1991 Dear America: Letters Home from Vietnam Dear America: Letters Home from Vietnam
1989 Karate Tiger 5 Karate Tiger 5 Alex Grady
1989 Ambulance Ambulance Josh Baker
1985 Splašený vlak Splašený vlak
1984 Papež z Greenwich Village Papež z Greenwich Village
1983 Star 80 Star 80