Eric Stoltz

Eric Stoltz
Povolání: herec

počet fanoušků

50

Rodné jméno: Eric Cameron Stoltz
Národnost: americká
Datum narození: 30. 09. 1961
 

Filmografie:

2005 Honeymooners Honeymooners William Davis
2003 Osudový dotek Osudový dotek pan George Miller
2002 Pravidla vášně Pravidla vášně
2001 Ztracený rok Ztracený rok
2000 Sebeobrana Sebeobrana
2000 Na nepřátelské půdě / To, co máme společné Na nepřátelské půdě / To, co máme společné
1999 Napiš si svou smrt Napiš si svou smrt Thurman Parks III
1997 Anakonda Anakonda dr. Steven Cale
1996 Drsný a drsnější Drsný a drsnější Wes Taylor
1996 Rukojmí Rukojmí
1995 Rob Roy Rob Roy
1994 Malé ženy Malé ženy John Brooke
1993 Zabít Zoe Zabít Zoe
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Vodní tanec Vodní tanec
1992 Singles / Mladí Singles / Mladí
1990 Memphiská kráska Memphiská kráska Danny
1989 Moucha 2 Moucha 2 Martin
1989 Řekni cokoliv... Řekni cokoliv...
1985 Akce člověk - Maska Akce člověk - Maska
1982 Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední

Režie:

2001 Ztracený rok Ztracený rok
Přidejte se k nám