Eric Stoltz

Eric Stoltz
Povolání: herec

50

Počet fanoušků

Rodné jméno: Eric Cameron Stoltz
Národnost: americká
Datum narození: 30. 09. 1961
 

Filmografie

2005 Honeymooners Honeymooners William Davis
2003 Osudový dotek Osudový dotek pan George Miller
2002 Pravidla vášně Pravidla vášně
2001 Ztracený rok Ztracený rok
2000 Sebeobrana Sebeobrana
2000 Na nepřátelské půdě / To, co máme společné Na nepřátelské půdě / To, co máme společné
1999 Napiš si svou smrt Napiš si svou smrt Thurman Parks III
1997 Anakonda Anakonda dr. Steven Cale
1996 Drsný a drsnější Drsný a drsnější Wes Taylor
1996 Rukojmí Rukojmí
1995 Rob Roy Rob Roy
1994 Malé ženy Malé ženy John Brooke
1993 Zabít Zoe Zabít Zoe
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Vodní tanec Vodní tanec
1992 Singles / Mladí Singles / Mladí
1990 Memphiská kráska Memphiská kráska Danny
1989 Moucha 2 Moucha 2 Martin
1989 Řekni cokoliv... Řekni cokoliv...
1985 Akce člověk - Maska Akce člověk - Maska
1982 Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední

Režie:

2001 Ztracený rok Ztracený rok