Eva Holubová

Eva Holubová
Povolání: herec

73

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 07. 03. 1959
 

Filmografie

2010 Doktor od jezera hrochů Doktor od jezera hrochů Marie Košvancová - tchýně
2009 Operace Dunaj Operace Dunaj Andrea Čapková
2008 Taková normální rodinka Taková normální rodinka
2008 Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh Bohunka
2007 Gympl Gympl ředitelka školy Mirka
2006 Účastníci zájezdu Účastníci zájezdu
2005 Skřítek Skřítek
2005 Jak se krotí krokodýli Jak se krotí krokodýli Jitka Bobulová
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip Tornádo You
2003 Pupendo Pupendo
2003 Čert ví proč Čert ví proč Matylda
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2001 Svatá noc Svatá noc
2000 Anděl Exit Anděl Exit
2000 Cesta z města Cesta z města
1998 Pasti, pasti, pastičky Pasti, pasti, pastičky Anna
1998 Hanele Hanele Ester Fuxová
1998 Čas dluhů Čas dluhů Bohunka
1998 Pelíšky Pelíšky učitelka Eva
1997 Knoflíkáři Knoflíkáři Pitomci - žena muže, který nepřispěl
1995 Už
1991 Requiem pro panenku Requiem pro panenku
1991 Obecná škola Obecná škola Čejková
1990 Kouř Kouř
1989 Vojtěch, řečený sirotek Vojtěch, řečený sirotek
1989 Vrať se do hrobu! Vrať se do hrobu!
1989 Čas sluhů Čas sluhů Bohunka
1988 Pražská pětka Pražská pětka
1985 Tichá radosť Tichá radosť
1981 Skleněný dům Skleněný dům
1981 Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Hanka