Eva Jeníčková

Eva Jeníčková
Povolání: herec

24

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 08. 1964
 

Filmografie

2008 Sněženky a machři po 25 letech Sněženky a machři po 25 letech
2003 Zpívající detektiv Zpívající detektiv
2003 Jak básníci neztrácejí naději Jak básníci neztrácejí naději Vendulka
2001 Deník sexuálních obětí Deník sexuálních obětí
1999 Muž na Měsíci Muž na Měsíci
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla Marta
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život Vendulka
1987 Hauři Hauři Hanka
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž
1985 Dobré světlo Dobré světlo prodavačka
1984 Rumburak Rumburak
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze Vendulka "Utěšitelka"
1983 Straka v hrsti Straka v hrsti
1983 Sněženky a machři Sněženky a machři
1982 Má láska s Jakubem Má láska s Jakubem
1979 Tři od moře Tři od moře