Fráňa Vajner

Fráňa Vajner
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 23. 08. 1883
 

Filmografie

1944 Skalní plemeno Skalní plemeno
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani důlní
1941 Noční motýl Noční motýl zahradník
1941 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek cestující ve vlaku
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 Adam a Eva Adam a Eva kancelářský sluha
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán kuželkář   
1938 Zborov Zborov
1938 Jarka a Věra Jarka a Věra cestující ve vlaku
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče oponář
1938 Pán a sluha Pán a sluha nosič
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky Lízalův starý přítel
1937 Panenství Panenství zákazník v automatu
1937 Hordubalové Hordubalové soudní zřízenec
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara člen spolku "Karafiát"
1937 Kříž u potoka Kříž u potoka
1937 Harmonika Harmonika dělník
1937 Falešná kočička Falešná kočička posluha
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra žalářník
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc pacient dr. Galéna
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch hospodský
1936 Vojnarka Vojnarka
1936 Lojzička Lojzička vesničan
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka ruský zajatec
1935 Barbora řádí Barbora řádí hotelový sluha
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu zpěvák