Frances Bay

Frances Bay
Povolání: herec

54

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 01. 01. 1918
 

Filmografie

2005 Portrét šílenství Portrét šílenství
2003 Filmový hrdina Filmový hrdina moudrá stařena
2001 Svatby podle Mary Svatby podle Mary
1999 Taková malá vražda Taková malá vražda
1998 Sbohem lásko Sbohem lásko
1998 Forever Love Forever Love Martha Craddock
1996 Rivalové Rivalové
1994 Šílenství Šílenství
1992 Spolubydlící Spolubydlící
1992 Tajemství hřbitova / Tajemství záhrobí / Hlas ze záhrobí Tajemství hřbitova / Tajemství záhrobí / Hlas ze záhrobí
1992 Twin Peaks Twin Peaks
1991 Critters 3 Critters 3 paní Mengesová
1990 Zběsilost v srdci Zběsilost v srdci
1990 Švindlíři Švindlíři
1986 Modrý samet Modrý samet Barbara
1984 Karate Kid Karate Kid
1981 Bláznivá dálnice / Dálnice do Zapadákova Bláznivá dálnice / Dálnice do Zapadákova
1978 Podlá hra Podlá hra