Frank Medrano

Frank Medrano
Povolání: herec

27

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 09. 04. 1954
 

Filmografie

2003 Hráči Hráči
1999 Modrý blesk Modrý blesk
1998 Střelci na útěku Střelci na útěku
1998 Anděl smrti Anděl smrti Charlesův vrah
1998 Nepřítel státu Nepřítel státu barman
1997 Nerovná partie Nerovná partie Heckle
1996 Přelud Přelud
1996 Spáči Spáči
1996 Den otců Den otců
1995 Mimo podezření Mimo podezření Jorge de La Paz
1995 Obvyklí podezřelí Obvyklí podezřelí
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank