Frank Rose - Růžička

Frank Rose - Růžička
Povolání: herec

30

Počet fanoušků

Datum narození: 12. 01. 1896
 

Filmografie

1947 Siréna Siréna
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé
1947 Parohy Parohy
1944 Paklíč Paklíč
1942 Velká přehrada Velká přehrada
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1938 Zborov Zborov
1938 Jarka a Věra Jarka a Věra
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1937 Batalion Batalion
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem
1937 Poručík Alexander Rjepkin Poručík Alexander Rjepkin
1937 Harmonika Harmonika
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka
1924 Chyťte ho! Chyťte ho!