Frank Whaley

Frank Whaley
Povolání: herec

počet fanoušků

30

Rodné jméno: Frank Joseph Whaley
Národnost: americká
Datum narození: 20. 07. 1963
 

Filmografie:

2009 Cela 2 Cela 2 Duncan
2007 Motel smrti Motel smrti Mason
2006 Hořká krajina Hořká krajina
2006 Zavražděné děti Zavražděné děti
2006 World Trade Center World Trade Center
2005 Paní Harrisová Paní Harrisová George Bolen
2005 Detektiv Detektiv sládek
1999 Láska až za hrob Láska až za hrob
1998 Když utichly trumpety Když utichly trumpety medik Chamberlain
1996 Operace: Zlomený šíp Operace: Zlomený šíp Giles
1995 Zoufalé pronásledování Zoufalé pronásledování
1994 Mezi žraloky Mezi žraloky Guy
1993 Swing Kids / Swingaři Swing Kids / Swingaři
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Hlídka v Ardenách Hlídka v Ardenách Táta Paul Mundy
1991 The Doors The Doors
1990 Nováček Nováček Steve
1989 Narozen 4. července Narozen 4. července Timmy
1989 Hřiště snů Hřiště snů Archie Graham
1987 Jako nepoddajný plevel Jako nepoddajný plevel
Přidejte se k nám