František Černý

František Černý
Povolání: herec

71

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 02. 07. 1904
 

Filmografie

1958 Hry a sny Hry a sny pasažér
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem dvořan
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk tlustý vězeň
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk purkmistr
1952 Anna proletářka Anna proletářka Kozlík
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství hostinský Na Zavadilce
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař Scotta
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Soudný den Soudný den
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“
1947 Parohy Parohy číšník
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1942 Host do domu Host do domu tlustý host
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani dr. Rozum
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe Ferdinand Rabas
1940 Dceruška k pohledání Dceruška k pohledání zřízenec s koníkem
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna hlasatel
1940 Dva týdny štěstí Dva týdny štěstí
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě technik Souček
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1940 Přítelkyně pana ministra Přítelkyně pana ministra
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace purkmistr Dlabolka
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 Nevinná Nevinná host na večírku u Jasmíny
1939 Jiný vzduch Jiný vzduch tlustý automobilista
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1939 Osmnáctiletá Osmnáctiletá rozvádějící se muž
1939 Její hřích Její hřích host v "Pohádce"
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1938 Milování zakázáno Milování zakázáno Nemastil
1938 Svět, kde se žebrá Svět, kde se žebrá
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Vzhůru nohama Vzhůru nohama
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu vrchní v "Orlí boudě"
1937 Harmonika Harmonika agent s konzervami
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Uličnice Uličnice
1936 Tvoje srdce inkognito Tvoje srdce inkognito
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu Jindra
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci poštmistr
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík věřitel
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku bankéř
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání Martin
1934 Zlatá Kateřina Zlatá Kateřina
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno ředitel výstavní síně
1934 U nás v Kocourkově U nás v Kocourkově
1934 Polská krev Polská krev
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka hostinský
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 Její lékař Její lékař továrník Martinec
1933 Revizor Revizor
1932 Písničkář Písničkář
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne! host v kavárně
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život starosta
1931 Miláček pluku Miláček pluku tlustý záložník
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku