František Hanus

František Hanus
Povolání: herec

68

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 12. 05. 1916
 

Filmografie

1980 Hra o královnu Hra o královnu Budivoj z Krumlova
1980 Kluci z bronzu Kluci z bronzu generál
1980 Za trnkovým keřem Za trnkovým keřem
1980 Ten svetr si nesvlíkej Ten svetr si nesvlíkej
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Bejkovec
1979 Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce polesný
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1975 Lístek do památníku Lístek do památníku
1975 Romance za korunu Romance za korunu
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu 1. Víkend - Cyril
1973 Počkám, až zabiješ Počkám, až zabiješ
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Trnec
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Babička I., II. Babička I., II. Mikeš
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti kovář Podešva
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky předseda senátu
1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze Vít Pračka
1966 Dýmky Dýmky
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích ředitel EP
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. kapitán
1960 Páté oddělení Páté oddělení dr. Poštolka
1959 Konec cesty Konec cesty pokladník Tuzexu
1957 Padělek Padělek nadporučík Dušek
1956 Synové hor Synové hor
1956 Muž v povětří Muž v povětří pracovník Úřadu pro vynálezy
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec
1956 Jurášek Jurášek Žitnák
1953 Výstraha Výstraha
1952 Únos Únos
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí architekt stavebního družstva
1950 Karhanova parta Karhanova parta sektorář
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem ředitel továrny
1949 Pětistovka Pětistovka
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Sobota Sobota
1944 Jarní píseň Jarní píseň Petr Domin