František Kovářík

František Kovářík
Povolání: herec

77

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 01. 10. 1886
 

Filmografie

1983 Faunovo velmi pozdní odpoledne Faunovo velmi pozdní odpoledne stařík
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Honza málem králem Honza málem králem děda
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Komárek st.
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ prof. Hrbolek
1967 Údolí včel Údolí včel
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1964 Místo v houfu Místo v houfu děda Hovorka
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika šašek
1962 Kuřata na cestách Kuřata na cestách dědek včelař
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce krajánek
1961 Ďáblova past Ďáblova past pastýř
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí stařík
1960 Holubice Holubice starý pán
1960 Případ Lupínek Případ Lupínek
1960 Ledoví muži Ledoví muži řídící učitel
1956 Labakan Labakan rybář
1955 Z mého života Z mého života
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Jan Žižka Jan Žižka starý nevolník
1954 Frona Frona družstevník
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk Václav
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Tomáš Fanfule
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 V trestném území V trestném území
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1948 Svědomí Svědomí
1948 Případ Z-8 Případ Z-8
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Juraj Čup
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Derbačok
1946 Pancho se žení Pancho se žení 2. Žalářník
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Jarní píseň Jarní píseň Trnka
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech překupník
1942 Velká přehrada Velká přehrada
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1941 Preludium Preludium
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové divadelní kritik
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna lichvář Fidrmuc
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu detektiv
1939 Studujeme za školou Studujeme za školou
1939 Její hřích Její hřích
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1937 Naši furianti Naši furianti Fiala
1937 Hordubalové Hordubalové bača Mišo
1937 Vyděrač Vyděrač
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1935 Maryša Maryša Lízal
1934 Pokušení paní Antonie Pokušení paní Antonie
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1933 Dům na předměstí Dům na předměstí spiritista
1933 Záhada modrého pokoje Záhada modrého pokoje
1932 První políbení První políbení