František Němec

František Němec
Povolání: herec

129

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 08. 1943
 

Filmografie

2006 To horké léto v Marienbadu To horké léto v Marienbadu
2003 Falešné obvinění Falešné obvinění Warwick
2003 Bankrotáři Bankrotáři De Forest
2002 Miláček Miláček
2002 Černá slečna, slečna Černá Černá slečna, slečna Černá Julius
2001 Muž, který vycházel z hrobu Muž, který vycházel z hrobu Androvič
2001 Manželka Ronalda Sheldona Manželka Ronalda Sheldona
2001 Svědek Svědek
2001 Rebelové Rebelové
2000 Dopisy v krajkách Dopisy v krajkách pan de Grammont
2000 Samotáři Samotáři
1999 Sjezd abiturientů Sjezd abiturientů
1999 Isabela, vévodkyně Bourbonská Isabela, vévodkyně Bourbonská
1999 Přepadení Přepadení
1993 Noc rozhodnutí Noc rozhodnutí
1989 Člověk proti zkáze Člověk proti zkáze prof. Charvát
1987 Hauři Hauři předseda
1986 Mladé víno Mladé víno Urban
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Veronika Veronika
1985 Muž na drátě Muž na drátě kpt. Richter
1981 Ta chvíle, ten okamžik Ta chvíle, ten okamžik
1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Cukrová bouda Cukrová bouda učitel
1980 Hra o královnu Hra o královnu Přemysl Otakar II.
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta Kent, bratr hraběte Kounice
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha kriminalista kapitán Jindřich Marha
1978 Čistá řeka Čistá řeka fotograf Trejbal
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny Jak dostat tatínka do polepšovny Luboš
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Jak vytrhnout velrybě stoličku Jak vytrhnout velrybě stoličku Luboš
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Den pro mou lásku Den pro mou lásku
1975 Hřiště Hřiště Milunič
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna Donovan
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Sláma
1970 Luk královny Dorotky Luk královny Dorotky
1970 Ucho Ucho
1965 Každý mladý muž Každý mladý muž voják
1964 První den mého syna První den mého syna
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1961 Černobílá Sylva Černobílá Sylva