František Smolík

František Smolík
Povolání: herec

66

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 23. 01. 1891
 

Filmografie

1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze felčar
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Tři zlaté vlasy děda Vševěda Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1961 Labyrint srdce Labyrint srdce listonoš Probošt
1960 Vyšší princip Vyšší princip
1959 Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem Školastykus
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Obušku, z pytle ven! Obušku, z pytle ven!
1954 Frona Frona Filípek
1952 Nástup Nástup Brendl
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství kníže Robert
1950 Karhanova parta Karhanova parta Karhan starší
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1948 Léto Léto farář Hora
1948 Návrat domů Návrat domů prof. Blažej
1947 Předtucha Předtucha
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Stařec, boží svědek
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář konšel Šmarďoch
1944 Jarní píseň Jarní píseň MUDr. Sýkora
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová Vojtěch
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani Buzek, starosta
1941 Paličova dcera Paličova dcera Kolínský
1941 Turbina Turbina
1941 Tetička Tetička
1940 Čekanky Čekanky Pilníček
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna Drmola
1939 Studujeme za školou Studujeme za školou
1939 Humoreska Humoreska dr. Multrus
1939 Jiný vzduch Jiný vzduch František Elis
1939 Její hřích Její hřích strýc
1938 Zborov Zborov
1938 Krok do tmy Krok do tmy Haller
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských Tříska
1937 Batalion Batalion JUDr. František Uher
1937 Kvočna Kvočna Ventura
1937 Poručík Alexander Rjepkin Poručík Alexander Rjepkin
1937 Lidé na kře Lidé na kře profesor Junek
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc účetní ředitel u Kroga
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch rektor semináře
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr JUDr. Navrátil
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání Švarc
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 Záhada modrého pokoje Záhada modrého pokoje
1933 Jsem děvče s čertem v těle Jsem děvče s čertem v těle
1933 Skřivánčí píseň Skřivánčí píseň
1932 První políbení První políbení
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk ruský statkář
1922 Prodaná nevěsta Prodaná nevěsta