Gabriela Bártlová - Buddeusová

Gabriela Bártlová - Buddeusová
Povolání: herec

37

Počet fanoušků

Datum narození: 27. 03. 1909
 

Filmografie

1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova!
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Volejte Martina Volejte Martina
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků
1964 Místenka bez návratu Místenka bez návratu
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt
1961 Florián Florián
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1959 První parta První parta
1958 Tři přání Tři přání
1957 Padělek Padělek
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino!
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Kam s ním? Kam s ním?
1955 Z mého života Z mého života
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Komedianti Komedianti
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě
1953 Měsíc nad řekou Měsíc nad řekou
1952 Anna proletářka Anna proletářka
1952 Mladá léta Mladá léta
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1940 Čekanky Čekanky