Gabriela Osvaldová

Gabriela Osvaldová
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 25. 07. 1953
 

Filmografie

1993 Šakalí léta Šakalí léta
1990 Bizon Bizon Honzova matka
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci
1979 Dívka světových parametrů Dívka světových parametrů
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece Šťastná chvíle
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“
1973 Tři nevinní Tři nevinní