Geoffrey Rush

Geoffrey Rush
Povolání: herec

26

Počet fanoušků

Národnost: australská
Datum narození: 06. 07. 1951
 

Filmografie

2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa Piráti z Karibiku - Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2005 Candy Candy Casper
2005 Mnichov Mnichov Efraim
2004 Život a smrt Petera Sellerse Život a smrt Petera Sellerse
2003 Plavat proti proudu Plavat proti proudu
2003 Nesnesitelná krutost Nesnesitelná krutost Donovan Donaly
2003 Ned Kelly Ned Kelly Superintendent Francis Hare
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2002 Frida Frida Lev Trockij
2002 The Banger Sisters The Banger Sisters
2001 Lantana Lantana John Knox
2000 Kouzelný puding Kouzelný puding
2000 Quills - Perem markýze de Sade Quills - Perem markýze de Sade
1999 Mystery Men Mystery Men
1999 Dům hrůzy Dům hrůzy
1998 Zamilovaný Shakespeare Zamilovaný Shakespeare
1998 Bídníci Bídníci Javert
1997 Oscar a Lucinda Oscar a Lucinda
1996 Záře Záře