Gérard Depardieu

Gérard Depardieu
Povolání: herec

91

Počet fanoušků

Rodné jméno: Gérard Xavier Marcel Depardieu
Národnost: francouzská
Datum narození: 27. 12. 1948
 

Filmografie

2008 Asterix a Olympijské hry Asterix a Olympijské hry Obélix
2008 Veřejný nepřítel č. 1 Veřejný nepřítel č. 1
2007 Edith Piaf Edith Piaf Louis Leplée
2006 Poslední prázdniny Poslední prázdniny
2006 Paříži, miluji Tě Paříži, miluji Tě
2005 Pobuda Pobuda
2005 Jak sbalit super kost Jak sbalit super kost Serge
2004 Válka policajtů Válka policajtů
2003 Střílejte na Francouze! Střílejte na Francouze!
2003 RRRrrrr!!! RRRrrrr!!!
2003 Volpone Volpone
2003 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
2003 Žena mého muže Žena mého muže
2002 Asterix & Obelix: Mise Kleopatra Asterix & Obelix: Mise Kleopatra Obelix
2002 Únosce Únosce
2002 Mezi cizinci Mezi cizinci
2002 Dina Dina Jacob
2002 Město duchů Město duchů Emile
2002 Blanche - královna zbojníků Blanche - královna zbojníků
2001 KOndoMEDIE KOndoMEDIE Félix Santini
2001 CQ CQ Andrezej
2000 Vatel Vatel
2000 Herci Herci
1999 Balzac Balzac Honoré de Balzac
1997 XXL XXL
1996 Přelud Přelud
1996 Povolání: Učitel Povolání: Učitel
1996 Bomba pro Greenwich Bomba pro Greenwich Ossipon
1996 Hamlet Hamlet Reynaldo
1995 Husar na střeše Husar na střeše policejní komisař
1995 Strážní andělé Strážní andělé
1994 Stroj Stroj
1994 Můj táta hrdina Můj táta hrdina André
1993 Pouhá formalita Pouhá formalita
1993 Germinal Germinal Maheu
1992 1492: Dobytí ráje 1492: Dobytí ráje Kryštof Kolumbus
1991 Všechna jitra světa Všechna jitra světa
1991 Táta nebo milenec Táta nebo milenec
1990 Cyrano z Bergeraku Cyrano z Bergeraku Cyrano de Bergerac
1990 Uranus Uranus
1990 Zelená karta Zelená karta
1987 Pod sluncem Satanovým Pod sluncem Satanovým
1986 Jean od Floretty Jean od Floretty Jean de Florette
1986 Večerní úbor Večerní úbor
1986 Uprchlíci Uprchlíci
1985 Jedna nebo dvě ženy Jedna nebo dvě ženy Julien Chayssac
1985 Policie Policie
1984 Pravý břeh, levý břeh Pravý břeh, levý břeh
1983 Danton Danton Georges Danton
1983 Otec a otec Otec a otec Jean Lucas
1982 Návrat Martina Guerra Návrat Martina Guerra Arnaud de Tihl / Martin Guerre
1981 Žena od vedle Žena od vedle
1980 Poslední metro Poslední metro
1980 Inspektor Popleta Inspektor Popleta Roger Morzini
1980 Můj strýček z Ameriky Můj strýček z Ameriky Ragueneau René
1979 Studený bufet Studený bufet
1978 Psi Psi
1978 Silnice Řím - Neapol neprůjezdná Silnice Řím - Neapol neprůjezdná
1977 Ahoj, samečku Ahoj, samečku Gerard Lafayette
1976 Poslední žena Poslední žena
1976 1900 1900 Olmo Dalco
1974 Stavisky... Stavisky...
1973 Případ Dominici Případ Dominici
1973 Krysy z temnot Krysy z temnot listonoš
1972 Smůla Smůla
1972 Zabiják Zabiják

Režie:

2006 Paříži, miluji Tě Paříži, miluji Tě