Gil Bellows

Gil Bellows
Povolání: herec

26

Počet fanoušků

Národnost: kanadská
Datum narození: 28. 06. 1967
 

Filmografie

2008 The Promotion The Promotion
2008 Bitva o Passchendaele Bitva o Passchendaele Royster
2008 Kill Kill Faster Faster Kill Kill Faster Faster Joey One-Way
2008 24: Redemption 24: Redemption Frank Trammell
2005 Keep your distance Keep your distance David Dailey
2005 Pan Rosnička Pan Rosnička Don
2004 Pronásledovaný Pronásledovaný
2003 Spiknutí Spiknutí
2000 Pěkná mrcha / Mrcha / Fešák Joe Pěkná mrcha / Mrcha / Fešák Joe Elton
2000 Otevřené oči Otevřené oči Detektiv Derm
1997 Zamilovaná čarodějka Zamilovaná čarodějka
1997 Sněhurka - Příběh hrůzy Sněhurka - Příběh hrůzy
1996 Al Pacino - Richard III. Al Pacino - Richard III.
1995 Rapsodie v Miami Rapsodie v Miami
1994 Láska a kalibr 45 Láska a kalibr 45
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank