Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Rodné jméno: Gwyneth Kate Paltrow
Národnost: americká
Datum narození: 27. 09. 1972
 

Filmografie

2008 Milenci Milenci Michelle Rausch
2008 Iron Man Iron Man Pepper Potts
2006 Pochybná sláva Pochybná sláva
2006 Hlava nehlava Hlava nehlava Hope Finch
2005 Madonna: Bilance s tajemstvím Madonna: Bilance s tajemstvím sama sebe
2004 Svět zítřka Svět zítřka
2003 Letuška 1. třídy Letuška 1. třídy Donna Jensenová
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember Dixie Vzorná v "Austinopičkách"
2002 Posedlost Posedlost
2001 Nepovedený večírek Nepovedený večírek Skye Davidsonová
2001 Taková zvláštní rodinka Taková zvláštní rodinka
2001 Těžce zamilován Těžce zamilován
2000 Praktikantka Praktikantka
2000 Karaoke Karaoke Liv
2000 Nahoru, dolů Nahoru, dolů Abby Janellová
1999 Talentovaný pan Ripley Talentovaný pan Ripley
1998 Krevní pouto Krevní pouto Helen
1998 Srdcová sedma Srdcová sedma
1998 Velké naděje Velké naděje
1998 Zamilovaný Shakespeare Zamilovaný Shakespeare
1998 Dokonalá vražda Dokonalá vražda Emily Bradford Taylorová
1996 Smuteční host Smuteční host
1996 Emma Emma Emma Woodhouseová
1996 Gambler / Tvrdá osma Gambler / Tvrdá osma Clementine
1995 Holé lebky Holé lebky
1995 Valentino Valentino
1995 Sedm Sedm
1994 Jefferson v Paříži Jefferson v Paříži Patsy
1993 Kost a kůže / Vlastní krev Kost a kůže / Vlastní krev Ginnie
1993 V moci posedlosti V moci posedlosti