Haley Joel Osment

Haley Joel Osment
Povolání: herec

počet fanoušků

19

Národnost: americká
Datum narození: 10. 04. 1988
 

Filmografie:

2007 Na domácí půdě Na domácí půdě Robert "Gar" Gartland
2003 Vysloužilí lvi Vysloužilí lvi
2002 The Country Bears The Country Bears
2001 Moje válka Moje válka Romek
2001 Zvoník u Matky Boží II Zvoník u Matky Boží II
2000 Pošli to dál Pošli to dál
1999 Kráska a zvíře: vánoční příběh Kráska a zvíře: vánoční příběh
1999 Šestý smysl Šestý smysl
1998 Jezero Jezero
1997 Na život a na smrt Na život a na smrt
1996 Přelud Přelud
1994 Blázni a poloblázni Blázni a poloblázni malý chlapec
Přidejte se k nám