Harvey Keitel

Harvey Keitel
Povolání: herec

počet fanoušků

72

Národnost: americká
Datum narození: 13. 05. 1939
 

Filmografie:

2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství Lovci pokladů: Kniha tajemství Sadusky
2006 Arthur a Minimojové Arthur a Minimojové
2006 Obchodník se smrtí Obchodník se smrtí obchodník Ludovico Vicedomini
2005 Ve stínu slunce Ve stínu slunce
2004 Únik z Puerta Vallarty Únik z Puerta Vallarty
2004 Most osudu Most osudu Pio
2004 Lovci pokladů Lovci pokladů Sadusky
2003 Střílejte na Francouze! Střílejte na Francouze!
2001 Šedá zóna Šedá zóna
2001 Na miskách vah Na miskách vah major Steve Arnold
2000 Malý Nicky - Satan Junior Malý Nicky - Satan Junior otec Satan
2000 Neodvolatelná mise Neodvolatelná mise Brig. Gen. Warren Black
1999 Björk: Volumen Björk: Volumen
1999 Tři sezóny Tři sezóny
1998 Lulu na mostě / Lulu Lulu na mostě / Lulu Izzy Maurer
1997 Pravdivá pohádka Pravdivá pohádka
1997 Země policajtů Země policajtů
1997 Pilní zloději Pilní zloději
1996 Od soumraku do úsvitu Od soumraku do úsvitu Jacob Fuller
1995 Hra se smrtí Hra se smrtí Rocco Klein
1995 Smoke Smoke
1994 Trable s opicí Trable s opicí
1994 Fiktivní zločiny Fiktivní zločiny Ray Weiler
1993 Mladí Američané Mladí Američané John Harris
1993 Zabiják Zabiják
1993 Vycházející slunce Vycházející slunce
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Piano Piano
1992 Až na dno Až na dno poručík
1992 Sestra v akci Sestra v akci
1991 Dear America: Letters Home from Vietnam Dear America: Letters Home from Vietnam
1991 Thelma a Louise Thelma a Louise
1991 Vražedné myšlenky Vražedné myšlenky
1990 Dva Jakeové Dva Jakeové Jake Berman
1990 Dvě ďábelské oči Dvě ďábelské oči
1989 Lednový muž Lednový muž Frank Starkey
1988 Poslední pokušení Krista Poslední pokušení Krista
1984 Zamilovat se Zamilovat se
1982 Noc ve Varennes Noc ve Varennes Thomas Paine
1981 Hranice Hranice Cat
1980 Smrt v přímém přenosu Smrt v přímém přenosu
1980 Saturn 3 Saturn 3
1979 Orlí pero Orlí pero
1978 Blue Collar - Boj u běžícího pásu Blue Collar - Boj u běžícího pásu Jerry Bartowski
1977 Soupeři Soupeři
1976 Vítejte v L.A. Vítejte v L.A.
1976 Taxikář Taxikář
1975 Alice už tu nebydlí Alice už tu nebydlí
1973 Špinavé ulice Špinavé ulice
1967 Páv se zlatým okem Páv se zlatým okem
Přidejte se k nám