Heath Ledger

Heath Ledger
Povolání: herec

20

Počet fanoušků

Rodné jméno: Heathcliff Andrew Ledger
Národnost: australská
Datum narození: 04. 04. 1979
 

Filmografie

2009 Imaginárium dr. Parnasse Imaginárium dr. Parnasse Tony Shepherd
2008 Temný rytíř Temný rytíř
2005 Candy Candy Dan
2005 Legendy z Dogtownu Legendy z Dogtownu Skip Engblom
2005 Zkrocená hora Zkrocená hora
2003 Ned Kelly Ned Kelly Ned Kelly
2001 Ples příšer Ples příšer
2001 Příběh rytíře Příběh rytíře
2000 Patriot Patriot Gabriel Martin
1998 Two Hands - Ruce pryč! Two Hands - Ruce pryč!