Heather Graham

Heather Graham
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Rodné jméno: Heather Joan Graham
Národnost: americká
Datum narození: 29. 01. 1970
 

Filmografie

2009 Pařba ve Vegas Pařba ve Vegas Jade
2006 Bobby Bobby Angela
2006 Divoká jízda Divoká jízda
2004 Posedlá Posedlá
2003 Kurs sebeovládání Kurs sebeovládání Kendra - NEUVEDENA
2002 Zabij mě něžně Zabij mě něžně
2002 Guru Guru Sharonna
2001 Ulice New Yorku Ulice New Yorku
2001 Z pekla Z pekla
2001 Řekni, že to tak není Řekni, že to tak není
2000 Miláčku, vrať se! Miláčku, vrať se! Joline
1999 Austin Powers: Špión, který mě vojel Austin Powers: Špión, který mě vojel Felicity Shagwellová
1998 Ztraceni ve vesmíru Ztraceni ve vesmíru
1997 Vřískot 2 Vřískot 2
1997 Hříšné noci Hříšné noci Bruslařka
1997 Dvě dívky a jeden muž Dvě dívky a jeden muž Carla Bennett
1996 Proutníci Proutníci
1996 Zkurvená nuda Zkurvená nuda
1996 Terrified Terrified Olive
1993 I na kovbojky občas padne smutek I na kovbojky občas padne smutek Heather
1993 Malá pistolnice Joe Malá pistolnice Joe Mary Addie
1992 Diggstown Diggstown
1992 Twin Peaks Twin Peaks
1990 Miluji tě k smrti Miluji tě k smrti Bridget
1989 Flákač / Narkomani / Feťák Flákač / Narkomani / Feťák Nadine
1988 Řidičák Řidičák
1984 Paní Soffelová Paní Soffelová