Helena Růžičková

Helena Růžičková
Povolání: herec

114

Počet fanoušků

Rodné jméno: Helena Málková
Národnost: česká
Datum narození: 13. 06. 1936
 

Filmografie

2004 Kameňák 2 Kameňák 2 zelinářka
2000 Z pekla štěstí 2 Z pekla štěstí 2
1993 Fontána pro Zuzanu 2. Fontána pro Zuzanu 2. mama Kami
1991 Slunce, seno, erotika Slunce, seno, erotika
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO Burdová
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci O princezně Jasněnce a létajícím ševci čarodějnice
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1983 Slunce, seno, jahody Slunce, seno, jahody
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1981 Zpívej, kovboji Zpívej, kovboji
1981 Monstrum z galaxie Arkana Monstrum z galaxie Arkana teta Švarcová
1981 Mezi námi kluky Mezi námi kluky vrátná
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci paní kněžna
1980 Prázdniny pro psa Prázdniny pro psa
1979 Kamarátky Kamarátky Vondrová
1979 Modrá planeta Modrá planeta sousedka Ronešová
1979 Silvestr svobodného pána Silvestr svobodného pána
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji kuchařka "U potoka"
1977 Honza málem králem Honza málem králem trhovkyně
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát host
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela host v šantánu
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef vdova
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti pacientka
1971 My tři a pes z Pětipes My tři a pes z Pětipes Ludvíková
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Metráček Metráček teta
1971 Babička I., II. Babička I., II. mlynářka
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti hostinská
1970 Nevěsta Nevěsta pokojská
1970 Vražda ing. Čerta Vražda ing. Čerta
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky tlustá tančíci paní
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! vražedkyně Fanny Stubová
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Nejkrásnější věk Nejkrásnější věk sousedka Pospíšilová
1968 Červená kůlna Červená kůlna Baránková
1968 Tony, tobě přeskočilo Tony, tobě přeskočilo
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel matka
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina prodavačka
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1968 Farářův konec Farářův konec Hospodyně
1967 Happy end Happy end černovláska
1967 Pět holek na krku Pět holek na krku prodavačka v antikvariátu
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika žena od střelnice
1967 Zázračný hlavolam Zázračný hlavolam
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión členka společnosti
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... dáma v baru
1966 Flám Flám silná dívka
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? manželka majitele Octávie
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích masérka, žena na schodech
1966 Vrah skrývá tvář Vrah skrývá tvář
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Každý mladý muž Každý mladý muž smějíci se dívka
1965 Nikdo se nebude smát Nikdo se nebude smát svazačka
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1965 Bílá paní Bílá paní družstevnice
1964 Místo v houfu Místo v houfu venkovanka
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník žena v hospodě
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století redaktorka
1957 Bomba Bomba utíkající pacientka
1940 Babička Babička Kudrnovic dítě - ještě pod jménem Helena Málková