Hermína Vojtová

Hermína Vojtová
Povolání: herec

84

Počet fanoušků

Rodné jméno: Hermína Vojtová-Jurná
Národnost: česká
Datum narození: 12. 11. 1890
 

Filmografie

1969 Utrpení mladého Boháčka Utrpení mladého Boháčka
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději babka
1961 Králíci ve vysoké trávě Králíci ve vysoké trávě Horáčková
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce Hladíková
1959 Pět z milionu Pět z milionu Čehodová
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - svačinářka
1958 Morálka paní Dulské Morálka paní Dulské domovnice u Juljaševičové
1957 Škola otců Škola otců
1957 Bomba Bomba Prokopova matka
1957 Páté kolo u vozu Páté kolo u vozu babička v redakci
1956 Honzíkova cesta Honzíkova cesta družstevnice v jídelně
1954 Frona Frona družstevnice
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk trafikantka Strnadová
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1952 Nástup Nástup Müllerová
1952 Mladá léta Mladá léta poselkyně Šimková
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství žena u obchodu
1951 Mordová rokle Mordová rokle Zahrádková
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1949 Daleká cesta Daleká cesta stará židovská žena
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka Marečková
1948 Léto Léto Kabrnová
1948 Návrat domů Návrat domů Martina teta Boža
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš Valentová
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Pedrova žena
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé táboritka
1944 Jarní píseň Jarní píseň Trnková
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Kluci na řece Kluci na řece
1943 Čtrnáctý u stolu Čtrnáctý u stolu host u Bartošů
1942 Host do domu Host do domu zaměstnankyně statku
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani vdova Hošinská
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1941 Rukavička Rukavička
1941 Preludium Preludium
1941 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek Zuranova sestra Bubačka
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška Krejzová
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové sousedka
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna teta Fanynka
1940 Za tichých nocí Za tichých nocí
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě Smolova žena
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1940 Přítelkyně pana ministra Přítelkyně pana ministra
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem představená sirotčince
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu Marfa, žena z lidu
1939 Humoreska Humoreska teta Hupková
1939 Nevinná Nevinná trhovkyně Vosátková
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma sousedka
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí Mater Regina, dříve Gisela Lepařová
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Bílá vrána Bílá vrána matka Dušková
1938 Ideál septimy Ideál septimy profesorka dějepisu
1938 Její pastorkyně Její pastorkyně rychtářova žena
1938 Svět, kde se žebrá Svět, kde se žebrá
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče sousedka
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou Staňková
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky domovnice
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe Outratová
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara host na svatbě
1937 Kvočna Kvočna ředitelka dívčího penzionátu
1937 Naši furianti Naši furianti Marijánka
1937 Vyděrač Vyděrač
1937 Harmonika Harmonika Pavelková
1937 Poslíček lásky Poslíček lásky
1935 Maryša Maryša Lízalka
1935 Pozdní láska Pozdní láska
1934 Pokušení paní Antonie Pokušení paní Antonie
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1934 U nás v Kocourkově U nás v Kocourkově
1933 Dům na předměstí Dům na předměstí Šupitová
1932 Zapadlí vlastenci Zapadlí vlastenci
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek žena na nádraží
1926 Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Otec Kondelík a ženich Vejvara I. dáma na večírku spolku Karafiát