Hugo Weaving

Hugo Weaving
Povolání: herec

23

Počet fanoušků

Datum narození: 04. 04. 1960
 

Filmografie

2009 Vlkodlak Vlkodlak
2009 Transformers: Pomsta poražených Transformers: Pomsta poražených
2007 Transformers Transformers
2006 V jako Vendeta V jako Vendeta
2005 Malá ryba Malá ryba
2003 Matrix Revolutions Matrix Revolutions
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu
2000 Kouzelný puding Kouzelný puding
1999 Babe 2: Prasátko ve městě Babe 2: Prasátko ve městě
1999 Matrix Matrix
1995 Babe Babe
1994 Dobrodružství Priscilly, královny pouště Dobrodružství Priscilly, královny pouště