Hynek Němec

Hynek Němec
Povolání: herec

37

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 03. 1909
 

Filmografie

1969 Smuteční slavnost Smuteční slavnost
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt dělník
1959 Konec cesty Konec cesty dělník na stavbě Kaláb
1959 První parta První parta
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - zatčený v tramvaji
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1956 Advent Advent strýc Dracula
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Z mého života Z mého života
1955 Jan Žižka Jan Žižka Pražan
1954 Botostroj Botostroj Franta Bednář
1953 Výstraha Výstraha
1953 Olověný chléb Olověný chléb stávkokaz
1952 Akce B Akce B dělník
1952 Nástup Nástup německý sedlák
1952 Anna proletářka Anna proletářka muž na schůzi
1951 Cesta ke štěstí Cesta ke štěstí Moučka
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí záškodník Braun
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Wagenknecht
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 Malý partyzán Malý partyzán Coufal
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem Fanda, člen závodní rady
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1949 Pětistovka Pětistovka
1949 Dva ohně Dva ohně pecař Mikota
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice