Ian Holm

Ian Holm
Povolání: herec

58

Počet fanoušků

Rodné jméno: Ian Holm Cuthbert
Národnost: anglická
Datum narození: 12. 09. 1931
 

Filmografie

2007 Ratatouille Ratatouille
2006 Cvokař Cvokař Dr. Ernesto Morales
2005 Podivíni s bonbony Podivíni s bonbony
2005 Obchodník se smrtí Obchodník se smrtí Simeon Weisz
2004 Svět draků Svět draků
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Bilbo
2001 Císařovy nové šaty Císařovy nové šaty Napoleon Bonaparte / seržant Eugene Lenormand
2001 Z pekla Z pekla
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Bilbo Pytlík
2000 Pěkná mrcha / Mrcha / Fešák Joe Pěkná mrcha / Mrcha / Fešák Joe George Hryzoun
2000 Dotek zla Dotek zla kněz
2000 Esther Kahn Esther Kahn Nathan Quellen
2000 Mistr zázraků Mistr zázraků
1999 eXistenZ eXistenZ
1999 Farma zvířat Farma zvířat
1998 Šimon Mág Šimon Mág
1997 Inkognito Inkognito starý John
1997 Sladké zítřky Sladké zítřky
1996 Loch Ness Loch Ness Water Bailiff
1994 Šílenství krále Jiřího Šílenství krále Jiřího
1994 Frankenstein Frankenstein Victorův otec
1993 Hodina prasete Hodina prasete Albertus
1991 Nahý oběd Nahý oběd
1991 Kafka Kafka docktor Murnau
1989 Jindřich V. Jindřich V. Fluellen
1988 Jiná žena Jiná žena Kent
1985 Dítě snů Dítě snů Reverend Charles L. Dodgson
1984 Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
1981 Zloději času Zloději času Napoleon
1981 Ohnivé vozy Ohnivé vozy
1979 Vetřelec Vetřelec
1979 S.O.S. Titanic S.O.S. Titanic
1978 Zloděj z Bagdádu Zloděj z Bagdádu
1977 Pochoduj nebo zemři Pochoduj nebo zemři
1977 Muž se železnou maskou Muž se železnou maskou Duval
1976 Ježíš Nazaretský Ježíš Nazaretský
1976 Volání na ďábla Volání na ďábla
1975 Robin a Mariana Robin a Mariana
1974 Ohrožení Britannicu Ohrožení Britannicu
1972 Mladý Winston Mladý Winston George E. Buckle
1971 Marie Stuartovna, královna Skotska Marie Stuartovna, královna Skotska David Riccio