Ian McKellen

Ian McKellen
Povolání: herec

38

Počet fanoušků

Rodné jméno: Ian Murray McKellen
Národnost: anglická
Datum narození: 25. 05. 1939
 

Filmografie

2007 Zlatý kompas Zlatý kompas
2006 Spláchnutej Spláchnutej
2006 X-Men: Poslední vzdor X-Men: Poslední vzdor
2006 Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda
2005 Kouzelný kolotoč Kouzelný kolotoč
2005 Tam, kde jsem nikdy nebyl Tam, kde jsem nikdy nebyl
2005 Ústav Ústav
2005 Pán Fanoušků: Společníci prstenu Pán Fanoušků: Společníci prstenu
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Gandalf
2003 X-Men 2 X-Men 2
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Gandalf
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Gandalf
2000 X-Men X-Men
1998 Nadaný žák Nadaný žák Kurt Dussander
1997 Bent Bent strýc Freddie
1997 Zrozeni z moře Zrozeni z moře
1996 Rasputin Rasputin
1995 Richard III. Richard III.
1995 Čas smyslnosti Čas smyslnosti Will Gates
1995 Jack a Sarah Jack a Sarah William
1994 Princezna Princezna
1993 Malá pistolnice Joe Malá pistolnice Joe Percy Corcoran
1993 Poslední akční hrdina Poslední akční hrdina
1983 Pevnost Pevnost
1969 Alfréd Veliký Alfréd Veliký Roger