Ian McNeice

Ian McNeice
Povolání: herec

36

Počet fanoušků

Národnost: anglická
Datum narození: 02. 10. 1950
 

Filmografie

2008 Valkýra Valkýra
2004 Cesta kolem světa za 80 dní Cesta kolem světa za 80 dní plukovník Kitchener
2003 Jsem s tebou Jsem s tebou
2002 Muž a chlapec Muž a chlapec Nigel Batty
2002 Nečistá hra Nečistá hra
2001 Čtvrtý anděl Čtvrtý anděl
2001 Taková rodinná romance Taková rodinná romance
2001 Z pekla Z pekla
2001 Stíny mrtvých Stíny mrtvých
1999 Josef a jeho skvostný plášť Josef a jeho skvostný plášť Potiphar
1999 Vánoční koleda Vánoční koleda
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky Hornblower - Důstojnické zkoušky Tapling
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory) Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory) George Garrad
1994 Útěk z Absolomu Útěk z Absolomu
1992 Rok komety Rok komety
1990 Ruský dům Ruský dům
1989 Valmont Valmont
1987 Charing Cross Road č. 84 / Láska přes 3000 mil Charing Cross Road č. 84 / Láska přes 3000 mil
1987 Volání svobody Volání svobody
1984 Přísně tajné! Přísně tajné!