Ilona Kubásková

Ilona Kubásková
Povolání: herec

21

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 09. 1905
 

Filmografie

1970 Pan Tau jde do školy Pan Tau jde do školy domovnice
1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1965 Zlatá reneta Zlatá reneta
1965 Bílá paní Bílá paní nápověda
1963 Král Králů Král Králů babička
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský svačinářka
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt trafikantka
1961 Florián Florián preclíkářka
1960 Bílá spona Bílá spona Bláhová
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola krupařka
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně Pincova žena
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé
1933 Na sluneční straně Na sluneční straně nezaměstnaný