Ivan Trojan

Ivan Trojan
Povolání: herec

41

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 06. 1964
 

Filmografie

2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
2008 Dívka a kouzelník Dívka a kouzelník kouzelník
2007 Operace Silver A Operace Silver A František Hladík
2007 Medvídek Medvídek Ivan - diplomat
2007 Václav Václav
2005 Příběhy obyčejného šílenství Příběhy obyčejného šílenství
2003 Želary Želary
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip maskér
2003 Jedna ruka netleská Jedna ruka netleská
2002 Musím tě svést Musím tě svést Karel
2002 Můj otec a ostatní muži Můj otec a ostatní muži
2002 Smradi Smradi
2000 Samotáři Samotáři
1988 Naděje má hluboké dno Naděje má hluboké dno Vítek