J. O. Martin

J. O. Martin
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Datum narození: 27. 12. 1888
 

Filmografie

1956 Synové hor Synové hor
1956 Proti všem Proti všem
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1954 Botostroj Botostroj
1952 Akce B Akce B
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1952 Nástup Nástup
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1951 Štika v rybníce Štika v rybníce
1951 Mordová rokle Mordová rokle
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 Vítězná křídla Vítězná křídla
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem
1949 Daleká cesta Daleká cesta
1949 Dva ohně Dva ohně
1949 Rodinné trampoty oficiála Tříšky Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Případ Z-8 Případ Z-8
1948 Léto Léto
1948 Ves v pohraničí Ves v pohraničí
1948 Němá barikáda Němá barikáda
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými
1933 Ze světa lesních samot Ze světa lesních samot
1933 Svítání Svítání
1932 První políbení První políbení
1932 Zapadlí vlastenci Zapadlí vlastenci