Jacques François

Jacques François
Povolání: herec

24

Počet fanoušků

Národnost: francouzská
Datum narození: 16. 05. 1920
 

Filmografie

2000 Herci Herci
2000 Král tančí Král tančí Cambefort
1998 Návštěvníci 2: V chodbách času Návštěvníci 2: V chodbách času manžel Gisèle
1996 Můj pasák Můj pasák pan Pipi
1995 Tašunga Tašunga
1991 Operace Corned Beef Operace Corned Beef Masse
1984 Až do září Až do září
1983 Děda se dal na odboj Děda se dal na odboj
1983 Afričan Afričan Patterson
1982 Četník a četnice Četník a četnice plukovník
1979 Mluv, mluv, zajímáš mě Mluv, mluv, zajímáš mě Daniel Granier
1978 Zpověď jen pro sebe Zpověď jen pro sebe
1978 Četník a mimozemšťané Četník a mimozemšťané plukovník
1977 Mzda strachu Mzda strachu Lefevre
1976 Hračka Hračka Blénac
1973 Dobrodružství rabína Jákoba Dobrodružství rabína Jákoba generál
1973 Den šakala / Šakal Den šakala / Šakal
1972 Atentát v Paříži Atentát v Paříži Lestienne
1955 Velké manévry Velké manévry
1953 Tři mušketýři Tři mušketýři