Jan Cmíral st.

Jan Cmíral st.
Povolání: herec

70

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 13. 07. 1924
 

Filmografie

1984 Poločas štěstí Poločas štěstí
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč otec
1983 Sestřičky Sestřičky
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci člen komise
1979 Tři od moře Tři od moře
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta
1979 Modrá planeta Modrá planeta
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí strážný v garážích
1979 Jak rodí chlap Jak rodí chlap
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Deváté srdce Deváté srdce
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1977 Sázka na třináctku Sázka na třináctku
1977 Hněv Hněv
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny
1976 Paleta lásky Paleta lásky dělník u stroje
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef kovář
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru
1973 Láska Láska
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! policista
1968 Maratón Maratón sovětský voják
1968 Čest a sláva Čest a sláva Jakub II.
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Farářův konec Farářův konec Kovář
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel praporčík
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu popelář
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... pořadatel
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Flám Flám
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? topič
1965 Nikdo se nebude smát Nikdo se nebude smát Vondra
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu podnikový ředitel
1961 Malý Bobeš Malý Bobeš soused
1960 Páté oddělení Páté oddělení doručovatel