Jan Kanyza

Jan Kanyza
Povolání: herec

78

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 25. 10. 1947
 

Filmografie

2008 Jménem krále Jménem krále Hynek Berka z Dubé
2005 Všichni musí zemřít Všichni musí zemřít
2004 Vražda kočky domácí Vražda kočky domácí
2001 Muž, který vycházel z hrobu Muž, který vycházel z hrobu Bohuslav
2001 Znásilnění Znásilnění
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást psychiatr Kulhánek
1998 Stín Stín
1994 Nexus Nexus Bevan
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt Železný / Tomáš
1984 Tajemství staré půdy Tajemství staré půdy
1984 Poločas štěstí Poločas štěstí
1984 Příliš velká šance Příliš velká šance
1983 Hořký podzim s vůní manga Hořký podzim s vůní manga Kořínek
1981 Kam zmizel kurýr Kam zmizel kurýr Jones
1980 Nevěsta k zulíbání Nevěsta k zulíbání
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta garážmistr
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1979 Modrá planeta Modrá planeta invalida
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1978 Nechci nic slyšet Nechci nic slyšet Markův otec
1978 Trasa Trasa
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba
1977 Zlaté rybky Zlaté rybky
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy tapetář Šulc
1975 Město nic neví Město nic neví Adámek
1974 Sokolovo Sokolovo
1973 Počkám, až zabiješ Počkám, až zabiješ
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Cesty mužů Cesty mužů záškodník Vašek
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce pacient
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1969 Utrpení mladého Boháčka Utrpení mladého Boháčka