Jan Kraus

Jan Kraus
Povolání: herec

104

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 15. 08. 1953
 

Filmografie

2008 3 sezóny v pekle 3 sezóny v pekle
2007 Gympl Gympl Kolman - Michalův otec
2005 Skřítek Skřítek
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2002 Musím tě svést Musím tě svést Ota
2001 Chaos Chaos
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko strážník
2001 Královský slib Královský slib šašek
2000 Dopisy v krajkách Dopisy v krajkách rytíř Christian
1998 Hanele Hanele Salamon Fux
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali Ještě větší blbec, než jsme doufali Gold
1993 Lekce Faust Lekce Faust Cornelius
1992 Jídlo Jídlo
1992 Černí baroni Černí baroni
1991 Princezna Fantaghiró Princezna Fantaghiró
1987 MÁG MÁG Trojan
1987 Copak je to za vojáka Copak je to za vojáka voják
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1985 Kvílení vlkodlaků II / Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak Kvílení vlkodlaků II / Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak Tondo
1985 Čarovné dědictví Čarovné dědictví rejtar
1984 Rumburak Rumburak
1981 Noční jezdci Noční jezdci
1981 Evžen mezi námi Evžen mezi námi
1981 Kaňka do pohádky Kaňka do pohádky zřízenec Metra
1981 Křtiny Křtiny Kuřátko
1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci financ
1980 Půl domu bez ženicha Půl domu bez ženicha
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Drsná Planina Drsná Planina desátník August
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí Hnátek
1977 Šestapadesát neomluvených hodin Šestapadesát neomluvených hodin
1977 Pasiáns Pasiáns rváč
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny princ Jiří
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny asistenr výroby Jura
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát příslušník VB
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy svatebčan
1976 Boty plné vody Boty plné vody Brotánek
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Na konci světa Na konci světa desátník Suchomel
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy vězeň
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Hudeček
1974 Osud jménem Kamila Osud jménem Kamila
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král Vabi
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín mladík na pouti
1974 V každém pokoji žena V každém pokoji žena
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já vlasáč
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1973 Láska Láska spolužák
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras student
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti Miky Rousek
1970 Lišáci - Myšáci a Šibeničák Lišáci - Myšáci a Šibeničák Myšák
1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze Sulík
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Happy end Happy end
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty dítě
1966 Martin a devět bláznů Martin a devět bláznů Exner
1966 Dva tygři Dva tygři Edík
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl

Režie:

2002 Městečko / Městečko aneb Sláva vítězům, čest poraženým Městečko / Městečko aneb Sláva vítězům, čest poraženým