Jan Přeučil

Jan Přeučil
Povolání: herec

147

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 02. 1937
 

Filmografie

2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2002 Andělská tvář Andělská tvář farář
2001 Ideální manžel Ideální manžel
2001 Au Pair II aneb Pohádka pokračuje Au Pair II aneb Pohádka pokračuje Paparazzo Grimaldi
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást Jiroušek
1999 Princezna ze mlejna 2 Princezna ze mlejna 2
1998 Dívka tvých snů Dívka tvých snů Franz Maisch
1998 Šmankote, babičko, čaruj! Šmankote, babičko, čaruj!
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Sedláček
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali Ještě větší blbec, než jsme doufali Křiváček
1994 Nexus Nexus Kael
1994 Marie Růžička Marie Růžička ceremoniář
1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci Corporal
1993 Anička s lískovými oříšky Anička s lískovými oříšky komoří
1993 Svatba upírů Svatba upírů
1993 Hloupá Augustina Hloupá Augustina ředitel cirkusu
1993 Stalingrad Stalingrad
1993 Císařovy nové šaty Císařovy nové šaty baron
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta velitel stráže
1990 Silnější než já Silnější než já
1989 Kainovo znamení Kainovo znamení Melc
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla
1987 Zuřivý reportér Zuřivý reportér
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí dr. Voňka
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu rychtář
1986 Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců
1986 Operace mé dcery Operace mé dcery Burian
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1986 Zkrocení zlého muže Zkrocení zlého muže
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Veronika Veronika
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt Grandler
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena vrah
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze doc. Sejkora
1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1982 Plaché příběhy Plaché příběhy
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1978 Deváté srdce Deváté srdce převozník
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Panna a netvor Panna a netvor jezdec
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát reportér
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy důstojník vládního vojska
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1972 Návraty Návraty ochotník Pavlíček hrající Ivanova
1971 Vím, že jsi vrah Vím, že jsi vrah
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé Arabský kůň - posel
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Henry
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Strnad
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života
1966 Flám Flám VB
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
1961 Noční host Noční host příslušník VB
1961 Černobílá Sylva Černobílá Sylva
1959 Probuzení Probuzení
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1958 Hry a sny Hry a sny ženich
1958 Smrt v sedle Smrt v sedle