Jan Richter

Jan Richter
Povolání: herec

35

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 06. 1892
 

Filmografie

1936 Uličnice Uličnice
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený naslouchající host v restauraci
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna hráč na činely
1935 Bezdětná Bezdětná karbaník
1934 Pozdní máj Pozdní máj
1934 Rozpustilá noc Rozpustilá noc
1934 Polská krev Polská krev
1934 U nás v Kocourkově U nás v Kocourkově
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek divoký tramp
1933 Sedmá velmoc Sedmá velmoc
1932 Šenkýřka „U divoké krásy“ Šenkýřka „U divoké krásy“
1932 Funebrák Funebrák inspektor drah Jahn
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec host na pohřbu
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život lupič
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese vrchní
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk hostinský Palivec
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra Brabcův soused
1931 Ze soboty na neděli Ze soboty na neděli
1931 Miláček pluku Miláček pluku
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu vrchní Patera
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch policajt Mařánek
1927 Švejk v civilu Švejk v civilu
1927 Batalion Batalion pasák holek
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek nádražní nosič
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Čvejkův zákazník/zvobodník v garnisoně
1926 Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové host na posvícenské zábavě
1924 Chyťte ho! Chyťte ho! lupič