Ján Sedal

Ján Sedal
Povolání: herec

16

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 12. 04. 1948
 

Filmografie

2009 Zoufalci Zoufalci
2008 Hlídač č.47 Hlídač č.47 sedlák Flašar
2007 Maharal – tajemství talismanu Maharal – tajemství talismanu Rabín Loew
2000 Cesta z města Cesta z města
2000 Oběti a vrazi Oběti a vrazi otec
1998 Císař a tambor Císař a tambor ras
1993 Díky za každé nové ráno Díky za každé nové ráno Malduljan
1992 Dědictví aneb kurvahošigutntag Dědictví aneb kurvahošigutntag hajný
1990 Keď hviezdy boli červené Keď hviezdy boli červené Kadraba
1989 Zvířata ve městě Zvířata ve městě
1985 Iná láska Iná láska Francek