Jan Skopeček

Jan Skopeček
Povolání: herec

137

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 09. 1925
 

Filmografie

2009 Peklo s princeznou Peklo s princeznou Rádce Matyáš
2009 Dešťová víla Dešťová víla dědeček
2007 Crash Road Crash Road děda Potůček
2005 Vítězství Vítězství
2004 Kameňák 3 Kameňák 3 děda Novák
2004 Kameňák 2 Kameňák 2 děda Novák
2003 Kameňák Kameňák děda Novák
2003 Nepodepsaný knoflík Nepodepsaný knoflík
2002 Samota Samota
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2002 Kožené slunce Kožené slunce Švec starší
1998 Císař a tambor Císař a tambor Leopold
1995 Playgirls 2. Playgirls 2.
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali Ještě větší blbec, než jsme doufali
1994 Nexus Nexus Kabir
1993 Krvavý román Krvavý román poustevník
1992 Lady Macbeth von Mzensk Lady Macbeth von Mzensk mlynářský dělník
1989 Utopím si ho sám Utopím si ho sám
1988 Lovec senzací Lovec senzací
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně Šveňha
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla majordomus Emanuel
1987 Copak je to za vojáka Copak je to za vojáka lesní dělník
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí Okrouhlický
1985 Pohádka o Malíčkovi Pohádka o Malíčkovi
1984 Láska s vůní pryskyřice Láska s vůní pryskyřice Kroutil
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1984 Všichni musí být v pyžamu Všichni musí být v pyžamu
1983 Svatební cesta do Jiljí Svatební cesta do Jiljí
1982 Od vraždy jenom krok ke lži Od vraždy jenom krok ke lži Michalův otec
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy profesor
1982 Za humny je drak Za humny je drak
1981 Divoký koník Ryn Divoký koník Ryn příslušník VB
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 Romaneto Romaneto
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji řidič
1977 Šestapadesát neomluvených hodin Šestapadesát neomluvených hodin
1977 Honza málem králem Honza málem králem Člen královské rady
1976 Parta hic Parta hic horník Mašín zvaný Čistědonaha
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem Honzův nevlastní otec
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ náměstek
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Kubeš
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já manžel hostinské
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda tajný Petříček
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Dlouhá bílá nit Dlouhá bílá nit Panic
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1968 Maratón Maratón kaprál
1968 Objížďka Objížďka Ticháček
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1967 Klec pro dva Klec pro dva parťák
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka major Bergl
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? řečník
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl velitel požárníků
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků hostinský
1963 Král Králů Král Králů komorník
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1960 Generál Generál násilník
1960 Případ Lupínek Případ Lupínek
1960 Vyšší princip Vyšší princip
1959 Mstitel Mstitel Truneček
1959 Sny na neděli Sny na neděli
1959 Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra zákazník kupující fotoaparát
1958 Smrt v sedle Smrt v sedle
1957 Škola otců Škola otců
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk vysoký lékař
1954 Botostroj Botostroj dělník
1952 Únos Únos