Jan Tříska

Jan Tříska
Povolání: herec

86

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 11. 1936
 

Filmografie

2005 Šílení Šílení
2004 Horem pádem Horem pádem profesor Otakar Horecký
2003 Felix Felix trenér
2003 Želary Želary
2003 Jedna ruka netleská Jedna ruka netleská Standův otec
2002 Rok ďábla Rok ďábla
2000 Ďábel přichází Ďábel přichází Melvin Szabo
1998 Nadaný žák Nadaný žák Isaac Weiskopf
1998 Ronin Ronin
1996 Lid versus Larry Flynt Lid versus Larry Flynt atentátník
1994 Řád Řád
1993 Srdce temnoty / Šepot v temnotě Srdce temnoty / Šepot v temnotě
1993 Semtex Blues Semtex Blues
1991 Obecná škola Obecná škola Igor Hnízdo
1990 Parťák Parťák
1988 Černý orel Černý orel kapitán Valery
1984 Nevěrně tvá Nevěrně tvá Jerzy Czyrek
1983 Sedm neohrožených Sedm neohrožených
1983 Ostermanův víkend Ostermanův víkend Mikalovich
1981 Rudí Rudí
1981 Ragtime Ragtime
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1976 Do posledného dychu Do posledného dychu Fischer
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa dr. Houdek
1975 Život na úteku Život na úteku
1974 Pohádky tisíce a jedné noci Pohádky tisíce a jedné noci
1973 Zlatovláska Zlatovláska
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Dosť dobrí chlapi Dosť dobrí chlapi Kamil
1970 Radúz a Mahulena Radúz a Mahulena
1970 Na kometě Na kometě
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel Duda
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu Michal
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Vincek
1965 Strašná žena Strašná žena
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků Koval
1964 Místo v houfu Místo v houfu
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk Lojzík
1963 Domácí víno Domácí víno Vratislav
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa Robert Forda
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt Jožka
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí laborant Zach
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1960 Srpnová neděle Srpnová neděle
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1959 Pět z milionu Pět z milionu Vašek
1959 Kruh Kruh Honzík
1959 První parta První parta
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec