Jan W. Speerger

Jan W. Speerger
Povolání: herec

počet fanoušků

165

Rodné jméno: Jan Wacslaw Špergr
Národnost: česká
Datum narození: 29. 04. 1895
 

Filmografie:

1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí horník
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Dnes o půl jedenácté Dnes o půl jedenácté řidič Karel
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1949 Divá Bára Divá Bára kočí
1949 Rodinné trampoty oficiála Tříšky Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Návrat domů Návrat domů posel z velitelství
1947 Varúj...! Varúj...!
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky četník ve vlaku
1947 Znamení kotvy Znamení kotvy
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj četník Kraus
1947 Podobizna Podobizna
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví pracovník hospodářské kontroly
1946 Pancho se žení Pancho se žení lupič
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář kočí
1946 Muži bez křídel Muži bez křídel Vondra
1946 V horách duní V horách duní
1946 Průlom Průlom
1946 Velký případ Velký případ
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1944 Sobota Sobota
1944 Skalní plemeno Skalní plemeno
1944 Děvčica z Beskyd Děvčica z Beskyd Jura
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1943 Bláhový sen Bláhový sen filmový herec
1943 Experiment Experiment tajný
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech porybný
1943 Žíznivé mládí Žíznivé mládí
1942 Host do domu Host do domu host s dětmi
1942 Okouzlená Okouzlená divadelní sluha Peterka
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová člen představenstva záložny
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani hajný
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1942 Karel a já Karel a já pískař
1941 Paličova dcera Paličova dcera tajný
1941 Preludium Preludium
1941 Noční motýl Noční motýl posluha v hotelu
1941 Hotel Modrá hvězda Hotel Modrá hvězda recepční hotelu
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové listonoš
1940 Druhá směna Druhá směna Prokeš
1940 Štěstí pro dva Štěstí pro dva
1940 Panna Panna Václav, sluha v penzionu
1940 Babička Babička komorník Leopold
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1940 Pelikán má alibi Pelikán má alibi strážník
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem kapsář
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace loupežník
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 Jiný vzduch Jiný vzduch dělník na stavbě
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma
1939 Osmnáctiletá Osmnáctiletá polír na stavbě
1939 Ohnivé léto Ohnivé léto železničář
1939 Dívka v modrém Dívka v modrém stěhovák
1938 Zborov Zborov
1938 Bílá vrána Bílá vrána
1938 Lucerna Lucerna mušketýr
1938 Svět, kde se žebrá Svět, kde se žebrá
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1938 Svatební cesta Svatební cesta
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1938 Krok do tmy Krok do tmy člen Lindeho party
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou houpačkář
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1938 Pán a sluha Pán a sluha opilý zákazník
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských městský pochop Janek
1938 Andula vyhrála Andula vyhrála taxikář
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu zastavárník
1937 Batalion Batalion Tonda
1937 Panenství Panenství mlékař
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Kvočna Kvočna Břetislav
1937 Filosofská historie Filosofská historie důstojník
1937 Naši furianti Naši furianti Tomášek
1937 Hordubalové Hordubalové chasník
1937 Láska a lidé Láska a lidé Brownův sekretář
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem
1937 Lidé pod horami Lidé pod horami čeledín Štěpán
1937 Falešná kočička Falešná kočička kasař Ferda
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra apač
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Uličnice Uličnice
1936 Sextánka Sextánka
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch důstojník v cizineské legii
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1936 Lojzička Lojzička vrchní strážmistr
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka nadporučík, legionář v Kamale
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr profesor přírodopisu
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna člen městské rady
1936 Irčin románek Irčin románek dílovedoucí
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Maryša Maryša četník
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu povaleč ve vězení
1935 Cácorka Cácorka malíř pokojů Lojza Reban
1935 Pozdní láska Pozdní láska
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík komorník u Petra Kornela
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku konstruktér
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka Francek
1934 Grandhotel Nevada Grandhotel Nevada
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání zřízenec spacích vozů
1934 Zlatá Kateřina Zlatá Kateřina
1934 Na růžích ustláno Na růžích ustláno tulák a zloděj
1934 Za ranních červánků Za ranních červánků
1934 Polská krev Polská krev
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka zahradník
1934 Mazlíček Mazlíček dozorce
1934 Hrdinný kapitán Korkorán Hrdinný kapitán Korkorán plavčík
1933 Madla z cihelny Madla z cihelny komorník Antonín
1933 Okénko Okénko apač Lojza
1933 Záhada modrého pokoje Záhada modrého pokoje
1933 Svítání Svítání
1933 Sedmá velmoc Sedmá velmoc
1933 Na sluneční straně Na sluneční straně strážník
1933 Strýček z Ameriky Strýček z Ameriky
1933 Skřivánčí píseň Skřivánčí píseň
1933 Její lékař Její lékař Šimbera, šafář u Janatů
1933 Revizor Revizor
1932 Písničkář Písničkář
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1932 Šenkýřka „U divoké krásy“ Šenkýřka „U divoké krásy“
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Funebrák Funebrák právník, Hnipírdův synovec
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec ostrostřelec
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život lupič
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál profesor
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíčkův věřitel/anarchista s pumou
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk důstpjník u karet
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Obrácení Ferdyše Pištory Obrácení Ferdyše Pištory úředník
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra Brabclv soused
1931 Miláček pluku Miláček pluku desátník Wurm
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský František Havlíček
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek sluha Sepl
1929 Svatý Václav Svatý Václav
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek učitel
1926 Kreutzerova sonáta Kreutzerova sonáta Pozdnyšev
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk detektiv Bretschneider/ kuchař Jurajda/loupežný vrah ve vazbě
1924 Chyťte ho! Chyťte ho! italský kolovrátkář/lupič/milenec
1921 Jánošík Jánošík
1921 Příchozí z temnot Příchozí z temnot
Přidejte se k nám