Jana Šulcová

Jana Šulcová
Povolání: herec

67

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 12. 02. 1947
 

Filmografie

2010 Doktor od jezera hrochů Doktor od jezera hrochů sousedka Hradská
2004 Duše jako kaviár Duše jako kaviár Vladimírova matka
2001 Znásilnění Znásilnění
2000 Společnice Společnice
1990 Súkromné životy Súkromné životy
1986 Operace mé dcery Operace mé dcery Magda
1985 Dobré světlo Dobré světlo Soňa
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena Juta
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Kropasová
1983 Hořký podzim s vůní manga Hořký podzim s vůní manga Anna Hertlová
1982 S tebou mě baví svět S tebou mě baví svět
1980 Kotva u přívozu Kotva u přívozu televizní hlasatelka Magda
1980 Romaneto Romaneto
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1978 Hrozba Hrozba Pernicová
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru sudička
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 My, ztracený holky My, ztracený holky
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce Květa
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1970 Dlouhá bílá nit Dlouhá bílá nit Michaela
1970 Hlídač Hlídač
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna Jarolímková
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel Zuzana
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol